Kære venner,Det er hårdt at være på konstant kampagne, men vi kæmper en kamp for hver eneste stemme derude. Vi står i en tæt kamp mod SF, og der er kun få tusin

Kan du ikke læse nyhedsbrevet? Se det online

 
Image

1 dag tilbage!

Kære venner,

Det er hårdt at være på konstant kampagne, men vi kæmper en kamp for hver eneste stemme derude. Vi står i en tæt kamp mod SF, og der er kun få tusinde stemmer, der skiller os fra et historisk godt resultat. Dette betyder, at hver stemme virkelig tæller, og at de personlige stemmer er absolut afgørende. Opfordrer gerne venner og familie til at stemme på Liste A og personligt på mig.


Vi har en meget stor chance for at få en socialdemokratisk repræsentant fra Region Hovedstaden i Bruxelles og 4 mandater til partiet. Derfor er det ekstremt vigtigt, at stemmerne er personlige. Når du stemmer personligt, sikrer du, at jeg som kandidat får den bedst mulige opbakning. Tal med familie, venner, kolleger, del budskabet på sociale medier, og kom med på kampagne her de sidste par dage.

Jeg er meget rørt over alle de frivillige, som har delt foldere ud på gader, stræder og til byfester i hele regionen. Vi har arbejdet hårdt sammen i den her valgkamp og målstregen er meget synlig forude.

Kampagneaktiviteter lørdag og søndag:
● Lørdag: Roseuddeling i Rødovre Centrum fra 11:45
● Lørdag: Kampagne i Vanløse fra kl 14
● Lørdag: Uddeling ved Brøndby Stadion fra 17:30
● Søndag: Valgdagen skal vindes.

Se mere her! .

Det bliver et utroligt tæt valg - men jeg tror oprigtigt på, at vi kan hive den hjem!

Kærlig hilsen,
Magnus